Tau o Pepa Fa'aulufaleina na Pa'u I totonu o le tolu masina ua tuana'i

atwgs

I totonu o le tolu masina talu ai, o loʻo i ai se faʻaaliga manino i pisinisi faʻapipiʻi faʻapipiʻi -- e ui lava ua faʻaitiitia le tau o le RMB, o le pepa faʻaulufale mai ua vave ona paʻu ona o le tele o kamupani faʻapipiʻi feololo ma tetele ua faʻatauina pepa mai fafo.

Na taʻu atu e se tagata i le pisinisi pepa i le Pearl River Delta i le faatonu o se pepa pepa kraft na aumai mai Iapani e 600RMB/ton e sili atu le taugofie nai lo le pepa a le atunuu o le tulaga tutusa.O nisi kamupani e mafai foi ona maua 400RMB / tone tupe mama e ala i le faʻatauina e ala i tagata vaeluagalemu.

E le gata i lea, pe a faatusatusa i le pepa malo faapitoa A kraft pepa, o le pepa Iapani faaulufale mai e sili atu ona lelei lomitusi nai lo le pepa i totonu o le atunuu pe a faatusatusa meatotino faaletino i le pepa i totonu o le atunuu, lea na mafua ai le tele o kamupani e talosagaina tagata faatau e faaaoga pepa faaulufale mai.

Ae aisea la ua faafuasei ai ona taugofie pepa mai fafo?I se tulaga lautele, e tolu mafuaaga nei:

1. E tusa ai ma le suʻesuʻega o tau ma le lipoti o maketi na tuʻuina mai e le Fastmarkets Pulp and Paper Weekly i le aso 5 o Oketopa, talu ai o le tau masani o pusa lapisi (OCC) i le Iunaite Setete sa US $ 126/ton ia Iulai, o le tau na pa'ū i le US $88/ton i le 3 masina.tone, po o le 70%.I totonu o le tausaga e tasi, o le tau averesi o pusa faʻaoga faʻaoga (OCC) i le Iunaite Setete ua pa'ū i le lata i le 77%.Fai mai le au fa'atau ma le au fa'atau, o le ova o le sapalai ma le mana'omia ua tu'uina atu ua lafo ai pepa otaota i nofoaga e lafoa'i ai i nai vaiaso ua tuana'i.Fai mai le tele o tagata fa'afeso'ota'i, pusa fa'a'au'au fa'aaoga (OCC) i Sautesasae o lo'o fa'atumuina i Florida.

2. A o faasolosolo malie lava ona faasaoloto e atunuu tetele o le lalolagi e faaulufale mai e pei o Amerika, Europa ma Iapani le puleaina o faamai, ma faalēaogāina fesoasoani mo pisinisi ma tagata taʻitoʻatasi talu mai le faʻamaʻi, o le tulaga na faigata ai ona maua se pusa e tasi i aso ua mavae. ua suia atoa.O lo o fa’aitiitia pea le uta o uta mai atunu’u nei e toe fo’i mai i Saina, ma ua atili ai ona fa’aititia le tau o le CIF o pepa mai fafo.

3. I le taimi nei, o loʻo aʻafia i mea eseese e pei o le tau o le tau, fetuunaiga o le taamilosaga o le taumafaina ma le maualuga o suʻesuʻega, o le manaʻoga mo pepa afifiina i le Iunaite Setete, Europa, Iapani ma isi atunuu ua faʻaitiitia.O le tele o faleoloa ua latou faʻaogaina le tulaga e faʻaitiitia ai le faʻatauga o pepa, ma faʻamalosia ai le faʻaitiitia o le tau o pepa afifi..

4. I totonu o Saina, talu ai o lo'o pulea fa'alilolilo e sauai pepa le 0-tulaga o le maketi otaota a le atunu'u, latou te fa'amoemoe e fa'atuputeleina le fa'atuputeleina o tau fa'amoemoega o pepa fa'apitonu'u e ala i le fa'amauina o se tau maualuga o otaota a le atunu'u.E le gata i lea, o kamupani taʻutaʻua e pei o le Nine Dragons ua latou faʻaaogaina le auala e tapunia ai le gaosiga ma le faʻaitiitia o le gaosiga nai lo le auala o le flash-down ua tuanaʻi, ina ia mafai ai ona faʻafetaui le faʻalavelave e le mafai ona faʻatinoina le siʻitia o tau o pepa afifi i totonu o le atunuʻu, e mafua ai. o lo'o tumau pea le maualuga o le tau o pepa a le atunu'u.

O le pa'u fa'afuase'i o pepa fa'aulufale mai e le taumate ua fa'alavelaveina ai le pao o le maketi o pepa afifi i totonu o le atunu'u.Ae ui i lea, o le tele o fale gaosi oloa e sui i pepa mai fafo, lea e matua le lelei mo le tuʻuina atu o pepa i totonu o le atunuʻu, ma e ono faʻaititia ai le tau o pepa a le atunuʻu.

Ae mo kamupani afifi i totonu o le atunuu e mafai ona fiafia i tufatufaga o pepa faaulufale mai, e le masalomia o se avanoa lelei lea e faatosina mai ai tupe.


Taimi meli: Nov-03-2022